Στα πλαίσια της διεθνούς συνάντησης στην Ολλανδία, οι μαθητές ετοίμασαν αυτή τη μικρή παρουσίαση για την ημέρα ενός μαθητή στο σχολείο.

Μια μέρα στο σχολείο
Στα πλαίσια της διεθνούς συνάντησης στην Ολλανδία, ετοιμάσαμε αυτή τη μικρή παρουσίαση για το σχολείο μας και για κάποιες από τις εργασίες που έχουμε κάνει στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα.

Παρουσίαση του σχολείου μας


Για την διεθνή συνάντηση στην Ολλανδία, δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο για τα παιδιά. Μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις και συνοπτικά τις απαντήσεις εδώ

Ερωτηματολόγιο για το ελληνικό group


Τα παιδιά πήραν τα πινέλα τους και μετέτρεψαν μια γωνία του σχολείου μας σε μια όμορφη γωνία του προγράμματος

Η γωνιά του Erasmus+
Το τραγούδι μας για το Erasmus+. Είναι η πρώτη εκτέλεση στο θέατρο Κάρολος Κουν. Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες από τους μαθητές του προγράμματος Κωστής Χανής, Φωτεινή Βλάχου, Μάη Αργυρίου και Στέφη Σκαμπαρδώνη. Διαδίδεται η δουλειά μας για το πρόγραμμα.

Το τραγούδι μας για το Erasmus – Πρώτη εκτέλεση


Στις 25 Νοεμβρίου 2016 το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) ήρθε έπειτα από πρόσκλησή μας στο θέατρο Κάρολος Κουν και παρουσίασε την έκθεση Διασχίζοντας τη Μεσόγειο θάλασσα με Πλοίο. Η έκθεση παρέχει μια μοναδική και εμπεριστατωμένη ανάλυση του […]

Σεμινάριο Ελιαμέπ