Κολλέγιο Dendron


Το Dendron College είναι ένα μεγάλο περιφερειακό σχολείο που προσφέρει όλα τα επίπεδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (επαγγελματική εκπαίδευση, ανώτερη γενική εκπαίδευση και προ-πανεπιστημιακή εκπαίδευση).
Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 2000 μαθητές. Δεδομένου ότι είμαστε το μόνο μεγάλο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Horst aan de Maas, οι περισσότεροι έφηβοι στην περιοχή παρακολουθούν το σχολείο μας.
Στο παρελθόν, το Dendron College έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσει τους μαθητές με ειδικές ανάγκες να επιτύχουν στο σχολείο μας (δηλαδή μέσω προπονητών, ειδικών οδηγιών). Τα τελευταία χρόνια, προσφέρουμε επιπλέον προγράμματα πρόκλησης στους πιο ταλαντούχους μαθητές μας (δηλαδή το επιστημονικό συμπόσιο, Cambridge English, έργο με πανεπιστήμια).
Η προσφορά εξατομικευμένης εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές μας είναι ο πιο σημαντικός στόχος που εμείς ως σχολείο έχουμε θέσει. Ο Horst aan de Maas είναι ένας δήμος σε μια αγροτική περιοχή.
Οι οικονομικές δραστηριότητες στην περιοχή επικεντρώνονται στη γεωργία και τις μεταφορές. Από εθνική άποψη, οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, έχουν μέσο εισόδημα.
Ο σχολικός μας πληθυσμός αποτελείται κυρίως από τον εγγενή πληθυσμό μας. Έχουμε μια μειοψηφία Ολλανδών υπηκόων με βορειοαφρικανικό υπόβαθρο. Έχουμε επίσης μια μειοψηφία αλλοδαπών φοιτητών από την ΕΕ (δηλ. Πολωνούς). Ένας μικρός αριθμός προσφύγων παρακολουθεί το σχολείο μας.

WebSite: http://www.dendron.nl/