4 Λύκειο Αλίμου

Μιλήστε Ελεύθερα αρκεί να σέβεστε το "χώρο"

4 Λύκειο Αλίμου - Όροι χρήσης

Κατά την εγγραφή σας, συμφωνείτε να τηρείτε τους παρακάτω κανόνες για την ομαλή λειτουργία του forum:
- Δικαίωμα εγγραφής στο forum του 4ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Αλίμου έχουν οι μαθητές, καθηγητές και οι απόφοιτοι του 4ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Αλίμου.
- Κατά την εγγραφή σας πρέπει υποχρεωτικά να εισάγετε το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο στα ελληνικά και με τόνους, με το οποίο θα σας αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι χρήστες στο forum.
- Τα μηνύματα, ψευδώνυμα, υπογραφές ή/και avatars δεν πρέπει να περιέχουν προσβλητικούς, υβριστικούς ή ρατσιστικούς όρους, είτε γενικά, είτε προς τα υπόλοιπα μέλη του παρόντος forum.
- Όλα τα μηνύματα πρέπει να γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες. Απαγορεύονται τα greeklish (γιατί δυσκολεύουν τη λειτουργία της μηχανής αναζήτησης).
- Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
- Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης.
- Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κακής ή εχθρικής ατμόσφαιρας στο forum. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Σεβαστείτε όλα τα πρόσωπα φυσικά ή νομικά ακόμη κι αν σας έχουν βλάψει.
- Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των διαχειριστών του φόρουμ θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα στον εν λόγω διαχειριστή και όχι δημόσια.
- Απαγορεύονται οι διαφημίσεις εμπορικών ιστοσελίδων, εταιρειών, ή προϊόντων στις υπογραφές ή στα μηνύματα.
- Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.
- Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μήνυματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.
Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω κανόνων από κάποιο χρήστη, οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν το συγκεκριμένο χρήστη από τις λειτουργείες του forum ή και να διαγράψουν το λογαριασμό του ανάλογα με την κρίση τους.


Επιστροφή στην σελίδα εισόδου

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron