kazantzakis

Η δομή του Λυκείου

Δομή Λυκείου

 

Λειτουργία Σχολείου

Λειτουργία Σχολείου

 

 

Erasmus+eTwinning:case study 4lykeioalimou

ametoxo thranio

Βιζυηνός

4ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Ζωγραφείου Λυκείου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 : "Βιζυηνός αυτοβιογραφούμενος"

Έχω ταχθεί πρόσφυγας

Το Αμέτοχο Θρανίο

ametoxo thranio

νυν και αιέν

Ημερίδα Λογοτεχνίας

20141106 Ekp Imerida tn

RSS Υπουργείου παιδείας

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 2016

Ξεκίνησε η διαδικασία για την υποβολή των μηχανογραφικών Δελτίων με προθεσμία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου ως την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

  • Οι μαθητές της Γ λυκείου από την Πέμπτη 16/6/16, αφού τελειώσουν την εξέτασή τους, θα πρέπει να περάσουν από το εργαστήριο της Πληροφορικής ώστε να δημιουργήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) για το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής μηχανογραφικών δελτίων.

 

  • Οι υποψήφιοι που απέκτησαν Βεβαίωση Πρόσβασης κατά τα έτη 2014 ή 2015, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων χωρίς νέα εξέταση, καθώς και οι απόφοιτοι παλαιών ετών με το νέο ή και το παλαιό σύστημα μπορούν να περάσουν να δημιουργήσουν τον κωδικό εισόδου (password) για το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής μηχανογραφικών δελτίων από την Τρίτη 21/6/16 και κατά τις ώρες 11:00 έως 14:00.

Οι απόφοιτοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον κωδικό υποψηφίου (είναι γραμμένος στο καρτελάκι) και την αστυνομική ταυτότητα τους. Αν δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι θα μπορεί να έρθει κάποιος εκπρόσωπός τους με νόμιμη εξουσιοδότηση.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η προσέλευση για την έκδοση του κωδικού τις μέρες και ώρες που αναφέρουμε μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά για να κλείσετε κάποιο ραντεβού.

 


Οι υποψήφιοι με αυτόν τον προσωπικό κωδικό καθώς και με τον κωδικό υποψηφίου

 

  • θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
  • στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
  • μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

Για να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες και τη διαδικασία για την Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου πατήστε εδώ